MIX HAR FÅET NYT LOGO

MIX ser en smule anderledes ud i år.

Siden vi blev stiftet i 1986 (dengang hed vi Copenhagen Gay Filmfestival) har vi lært og vokset, udvidet vores fokus og omfavnet forskellige synspunkter og blevet rigere på erfaring, mens vi forbliver tro mod vores formål—at vise film, der udfordrer og udforsker grænserne for mainstream portrætteringer af køn og seksualitet.

Dog er måden, hvorpå vi præsenterer os selv visuelt forblevet temmelig statisk. Vores tidligere logo har sin helt egen historie og optrådte første gang under vores 25-års jubilæum i 2010, dengang vi stadigvæk hed Copenhagen Gay & Lesbian Film Festival. Samme år anerkendte vi, at vi var vokset fra vores navn og spurgte vores publikum, hvilken festival de gerne ville opleve—og MIX COPENHAGEN blev født.

Vi fortsætter med at udvikle os, og i år har vi tilføjet ‘+’ til vores navn for at understrege vores stræben efter at vise film af og for LGBTQ+-miljøets brede spektrum hinsides det evigt voksende akronym. Det var desuden på tide med en visuel genopfriskning, og vi ønsker, at vores identitet skal kunne tilpasses enhver situation og udfordre normer på samme måde, som vores filmprogrammer gør, samt at vores mangfoldige publikum kan se sig selv i den.

Formerne i vores oprindelige logo repræsenterer de foregående års MIX festivaler, og vi ønsker at folde dette ud ved at bruge formerne til at repræsentere de folk, for hvem vi laver festivalen hvert år (ja, det er jer!). Derfor er vores logo nu mere dynamisk, energisk og fuldstændig foranderligt. Butch eller femme, flamboyant eller underspillet, med vores nye logos fluiditet, er det brugbart i alle scenarier.

Vi håber, I kan lide det, og opfordrer jer til selv at lege med det!