Vi ses sikkert i mørket

Vi kan ikke vente med at byde dig velkommen til 2020-udgaven af ​​MIX COPENHAGEN, hvor vi fejrer vores 35-års jubilæum! Men vi er også opmærksomme på det meget reelle behov for at prioritere dit helbred og velbefindende i forhold til COVID-19, så du trygt og sikkert kan deltage.

Af denne grund har vi sammensat nogle regler og retningslinjer for at hjælpe os alle med at passe godt på hinanden:

Fester
Alle fester og fest elementer er aflyst. Dette inkluderer både åbne- og lukkefesten (vi ved det godt, vi er også kede af det over det).

Venue information
MIX COPENHAGEN finder sted på flere forskellige venues i år, så find venligst retningslinjer for den specifikke venue herunder:

Cinemateket
— Fra Torsdag d. 29. oktober, skal du bære mundbind ved indgang til Cinemateket og mens du bevæger dig rundt. Du kan tage mundbindet af når du sidder ned i enten MIX Loungen eller biografsalen.
— MIX Loungen vil være åben. Drikkevarer vil blive serveret ved bordene. Du kan kun sidde sammen med folk du kender.
Klik her for mere information om Cinemateket

Empire Bio
Fra Torsdag d. 29. oktober, skal du bære mundbind ved indgang til Empire Bio og mens du bevæger dig rundt. Du kan tage mundbindet af når du sidder ned.
Klik her for retningslinjer fra Empire bio

Facebook Live Streaming
Drag Night 30 Okt 19.15-21.30
Immigrants on Grindr 31 Okt 15.00-17.00

Mundbind
Vi vil have mundbind klar til jer, til brug ved alle visninger og events. Find en i en MIX t-shirt, der kan hjælpe dig.

Håndsprit
MIX vil have håndsprit ved alle venues og til alle events. Vi beder dig om at bruge disse ved ankomst og regelmæssigt under hele dit ophold hos os.

Bliv hjemme hvis du er syg
Hvis du ikke kan bruge din billet til en filmvisning, kan du få refunderet din billet i begge biografer. Kontakt biografen, og hvis du har problemer, kontakt os venligst.

Hvis du bliver forhindret i at deltage i et af vores gratis events, kontakt os venligst hurtigst muligt omkring det, så vi kan frigive din billet til en anden.

Hold afstand
MIX hjælper med at håndhæve dette, men vær opmærksomme på hinanden og hold mindst en meters afstand fra folk du ikke er ankommet sammen med.

Smittestop app
Vi råder dig til at downloade og bruge Smittestop app'en, da vi føler at vi har et fælles ansvar om at rapportere om sygdom og at tage os af hinanden.
Klik her for at downloade app'en

Mere information
Vi planlægger at opdatere denne side hver gang ny information bliver offentliggjort, så tjek den gerne regelmæssigt.


Vi sætter stor pris på din hjælp og støtte ved at følge disse retningslinjer.

Vi ses i mørket <3